COMERCIALIZACIÓN DOS PRODUCTOS PESQUEIROS E DA ACUICULTURA

Actividade Formativa Recoñecida para o Baremo Marisqueo a Pé, Pola Dirección Xeral de Desenvolvemento Pesqueiro da Consellería do Mar.
Entidade organizadora: Cofradia de pescadores de Noia
Horas: 30 Modalidade: ENREDE Punto baremables: 0,60
Obxetivos xerais
- Proporcionar ós alumnos uns coñecementos xerais acerca de como funciona a cadea de comercialización e procesamento dos produtos pesqueiros e da acuicultura.
- Proporcinar os alumnos unha adecuada formación para que desenvolvan dunha maneira máis eficiente e mellor o seu traballo na empresa.
- Módulo I: Pesca extrativa e acuicultura. aspectos básicos
- Módulo II: Procesos e produtos pesqueiros
- Módulo III: Seguridade alimentaria dos produtos da pesca e acuicultura
Te puede interesar
-
-
- PREVENCIÓN DE RISCOS LABORAIS NO SECTOR DE MARISQUEO A PE
- MARISQUEO–OBTENCIÓN DO PERMEX-COFRADIA NOIA-ONLINE
- 20 horas modalidade: ENREDE
-
-
- OPERADOR MANIPULADOR DOS PRODUCTOS PESQUEIROS FRESCOS
- MARISQUEO–OBTENCIÓN DO PERMEX-COFRADIA NOIA-ONLINE
- 35 horas modalidade: ENREDE
-
-
- FORMULAS ASOCIATIVAS NO SECTOR PESQUEIRO E MARISQUEIRO
- MARISQUEO–OBTENCIÓN DO PERMEX-COFRADIA NOIA-ONLINE
- 40 horas modalidade: ENREDE